24 Ağustos 2010 Salı

Kit Kat

İnsan belli tadlarla sınırlı kalmamalı, lezzet konusunda açık olmalı, elbette bunun için damak zevkinizi evrenselleştirebilme yeteneğinizin ve tabi açık fikirliliğinizin olması gerekiyor.
Ayrıca dogmatik sınırlamalar da üzerinizde etkin olabilir... 
Kendi çevrenizde olan tadlar elbette hoştur, ayrıca alışkanlıklardan kaynaklanan tembellikle başka tadları denememe, kabul etmeme, aşağı görme gibi avam halleride mevcuttur. 
Denenen tadların hepsini beğenmek mecburiyeti yoktur ancak bu tadlar hakkında bilgi sahibi olmak son derece önemli bir ferdi hususiyet olmalı.
Süzgeçe bu defa bir Nestle Kit Kat takıldı.
Japonya'dan sevgili Serrose getirmiş. Bu aburcuburun özellilği vasabili olması. Hem çikolata hem vasabi nasıl olur? diyeceksiniz, elbette suşi de yediğiniz gibi bir acı değil beyaz çikolata ve bildiğiniz Kit Kat konsepti mevcut ancak hafif bir vasabş tadı de geliyor. Tadların hiç biri dominant değil, dolayısı ile keyifli bir karışım.
Ben beğendim, son derece değişik bir tad oldu benim için...
Çok mersi Serrose.. 

2 yorum:

  1. Çok yaşa serrso çok yaşa

    YanıtlaSil
  2. ooo beğenmenize çok sevindim :) Japonya'da bazı markalar böyle garip karışımlar çıkarıyorlar sınırlı üretim halinde.Büyük ihtimalle bir daha bulamayacağım aynı Kit katı afiyet bal şeker olsun :)

    YanıtlaSil